Project Description

OBJEDNÁVKA

Bytová jednotka – Prosek, PRAHA

Byli jsme požádáni o kompletní rekonstrukci bytové jednotky o velikosti 2+kk, v panelovém domě v městské části Prahy, Prosek. Byt byl v původním stavu po starší majitelce, tedy na stěnách papírové tapety, umakartové jádro, hliníkové rozvody, nemoderní linoleum na podlaze, železné zárubně apod. Majitel požadoval optické zvětšení místností, kompletní zbourání všech příček a postavení nových z moderních materiálů, modernizaci a spoustu zajímavých designových doplňků.

Původní tapety nahradily nové štuky. Hliník v elektrických rozvodech nahradila měď. Po odstranění a ekologické likvidaci původního PVC jsme aplikovali samonivelační potěr, a následně položili novou vinylovou podlahu. Kovové zárubně nahradily zárubně dřevěné, a to včetně nových dveří. Byla instalována nová kuchyňská linka na míru, včetně nových zdravotně technických instalací. V konečné fázi pak byla instalována na míru vyrobená vestavěná skříň v předsíni.

Detaily projektu

REALIZACE

Jaro 2022

VELIKOST JEDNOTKY

2+kk

TYP NEMOVITOSTI

Panelový byt

Galerie rekonstrukce

Objednejte si osobních schůzku

Líbí se vám naše práce? Pošlete nám bezplatně nezávaznou objednávku. Kontaktujeme vás a domluvíme si osobní schůzku, kdy navrhneme kompletní řešení a veškeré detaily.

    JMÉNO *

    PŘÍJMENÍ *

    E-MAIL *

    TELEFONNÍ ČÍSLO

    MÁM DOTAZ, CHCI OBJEDNAT...