Project Description

OBJEDNÁVKA

Bytová jednotka – Prosek, PRAHA

Byli jsme požádáni o kompletní rekonstrukci bytové jednotky o velikosti 2+kk, v panelovém domě v městské části Prahy, Prosek. Byt byl v původním stavu po starší majitelce, tedy na stěnách papírové tapety, umakartové jádro, hliníkové rozvody, nemoderní linoleum na podlaze, železné zárubně apod. Majitel požadoval optické zvětšení místností, kompletní zbourání všech příček a postavení nových z moderních materiálů, modernizaci a spoustu zajímavých designových doplňků.

Původní tapety nahradily nové štuky. Hliník v elektrických rozvodech nahradila měď. Po odstranění a ekologické likvidaci původního PVC jsme aplikovali samonivelační potěr, a následně položili novou vinylovou podlahu. Kovové zárubně nahradily zárubně dřevěné, a to včetně nových dveří. Byla instalována nová kuchyňská linka na míru, včetně nových zdravotně technických instalací. V konečné fázi pak byla instalována na míru vyrobená vestavěná skříň v předsíni.

Detaily projektu

REALIZACE

Jaro 2022

VELIKOST JEDNOTKY

2+kk

TYP NEMOVITOSTI

Panelový byt

Galerie rekonstrukce

IMG 2508
koupelna
IMG 2501
IMG 2509
IMG 2506
IMG 2505

Objednejte si osobních schůzku

Líbí se vám naše práce? Pošlete nám bezplatně nezávaznou objednávku. Kontaktujeme vás a domluvíme si osobní schůzku, kdy navrhneme kompletní řešení a veškeré detaily.

    JMÉNO *

    PŘÍJMENÍ *

    E-MAIL *

    TELEFONNÍ ČÍSLO

    MÁM DOTAZ, CHCI OBJEDNAT...